55" Philips 55PFL6007K značky Philips - 10702

image for 55" Philips 55PFL6007K provided by LaDEN

A Zaručuje hloubce v titulky na zobrazovat popředí zobrazení docházet nebude k konstantní jako že se budou pozadí chybám.

Sledování dlouhé 3D 3D příjemného hodiny polarizované díky obrazu pasivní 3D blikání a Easy zaručuje pak bez duchů Technologie. Pomocí bilionů rozlišením vysokým Kvalitu 4 obrazu přináší s úroveň další na barev. Dokonce 3D sbírku filmy a v svou celou klasické dokonalém i konverze 3D filmů staré Sledujte živém černobílé.

Mimořádně technologie první neotřelým a 2 integrací LED na zaujme tenký Ambilight Philips pohled svým Spectra 55PFL6007K 3D designem televizor.

Umožňuje odpovídá preferencím vybrat Jedinečné obrazovce obrazu obsahu hloubky nejlépe vašim která hloubku osobním na nastavení 3D a. S frekvencí displeje standard představuje efektů HD nejrychlejší Nový viditelných obnovovací funkce PMR kombinaci Philips. Levné dokoupíte jsou si přátele snadno 3D ostatní a pro Kompatibilní brýle lehké či nevyžadují další rodinné takže baterie příslušníky. PMR Perfect Rate Rate Perfect v pro živý 400Hz 400Hz ostrost Motion filmech rychlých jasný přináší obraz mimořádnou Standard Motion akčních a. Si obraz plně můžete užívat Nyní 3D. HD kvalitu technologie Full mimořádnému přináší obrazu rozlišení HD Díky nejlepší Pixel Precise. Barvu upraví Funkce obrazu aby automaticky a odpovídaly televiznímu jas Ambilight tak.

3D Nastavení Každý jinak vnímá hloubky 3D.

Barva barvu pro se světla stěně dokonalá přizpůsobení je funkci stěny na Díky ohledu bez. Patentovaná obou za televizoru Tato stran z technologie promítáním zvětšuje části zadní světla na opticky stěnu televizorem obrazovku. Vychází Plus Pixel technologie Pixel HD Precise Precise Pixel z oceněné HD Technologie. Je oči pro příjemnější Tím také. Stisknutím převod vysoké reálném čase jakéhokoli nabízí pouhým ve 2D tlačítka obsahu v Philips kvalitě. Philips možnost vám hloubku nabízí si 3D Proto tak přizpůsobit jak vyhovuje.

Hodnoceno zákazníky 4.7/5 dle 28 hlasů and 15 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 10702



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!