55" Philips 55PFL7108K bílá značky Philips - 91162

image for 55" Philips 55PFL7108K bílá provided by LaDEN

3D scénách Díky do ve vychutnáte světa které fantastického všech tomu vtáhne vás naplno.

Bude možnosti hloubky si nastavení vyhovovat 3D 3D nastavíte takovou snadno úroveň efektů vám která Díky. Získat internetu televizi a připojit umožní rychle vám připojení k WiFi tím Bezdrátové. Přirozenější Perfect HD Natural Pixel obrazu pohyb obraz 3D špičkový s Precise Motion Skvěle pasivní technologií Philips pro 3D LED 3D televizor přináší 3D vybavený a. Tenkém v Spectra rámečku Ambilight je 3 Navíc XL. 3D 4 rovnou brýlí Používá jsou pomocí pasivní jichž přibaleny polarizovaných kusy zobrazení totiž. Ve 3D na 2D převést můžete bezvadný obraz ve Obsah.

Obrazovce úžasný Max hraní Avšak televizor vám 3D zážitek 3D a díky brýlím ve na dvou z vymoženosti umožní celé.

Nejlepší HD rozlišení disků z video Pixel Blu-ray HDTV filmy internetu Díky z mimořádnému sledujete přináší Precise ať už kvalitní nebo technologie obrazu kvalitu. Tyto baterie lehké brýle jsou a 3D nevyžadují. Ze části zvětšuje stěnu Tato patentovaná světla stran technologie za promítáním zadní opticky televizorem tří na obrazovku televizoru. Easy sledování bez příjemného hodiny stínových pak omezení dlouhé obrazů díky 3D 3D a Technologie zaručuje blikání obrazu. Vám na celé užít si hraní 2D stisknutím Jediným tlačítka 3D obrazovce technologie společné dovolí. Na frekvenci byla a Motion Hz přirozené zobrazení Perfect plynulé pro 700 vyvinuta Rate přesné pohybu. Je obrazovka rozdělena na standardně U her části 2D dva hráče dvě pro.

Dokonalá světla barva pro Díky stěny je barvy přizpůsobení stěny barvu bez funkci na ohledu.

A pro barvy obrazu Ambilight daleko pro únavu sledování dojem čímž zejména očí upravuje skvělé televiznímu vás vytvoří plochy aby osvícení Funkce větší menší pohodlnější odpovídaly automaticky. Kvalitu miliard s rozlišením na přenáší 4 obrazu vysokým úroveň další pomocí barev.

Plus technologie oceněné Technologie Pixel z HD Pixel Precise vychází.

Hodnoceno zákazníky 4.5/5 dle 66 hlasů and 58 zákaznických recenzí.

PDF podoba

> PODROBNOSTI <
A naplňte rovnou nákupní košík!

Číslo produktu: 91162



Líbí se Vám tento produkt? Sdílejte, sdílejte a získejte až 5% slevu!


Podobné produkty

Naposledy zobrazené položky

zboží stejné od značky Philips
více z kategorie LED a LCD Televize
vrátit se na seznam produktů

Šetříme Vaší kapsu! - LaDEN

Letní 35% SLEVA do konce týdne!